Παρουσία μέσα από την καρδιά (Presence of Heart)

Ένα εργαστήρι του School of Movement Medicine με τον David Mooney

Το Movement Medicine είναι μια σωματική πρακτική κινητικού διαλογισμού που μας βοηθάει να συνδεθούμε ξανά με τη σοφία του να ζούμε από την καρδιά, τη χαρά του να ξέρουμε ποιοι είμαστε και την ικανοποίηση του να κάνουμε την μοναδική μας συνεισφορά στη ζωή. Το Movement Medicine βαθαίνει τη σύνδεση με τον εαυτό μας, τη δημιουργικότητά μας, καθώς και την ακεραιότητα και την καθοδήγηση της ψυχής μας.

“Το κέντρο της καρδιάς σου είναι εκεί που αρχίζει η ζωή.” Rumi

Ξαναγύρνα στο σπίτι της καρδιάς σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τιμήσεις το ταξίδι της. Άκουσε τη σοφία της κι άφησε αυτή την καρδιά που ονειρεύεται να ανοίξει καινούρια μονοπάτια στη ζωή σου. Η εξαιρετική καρδιά σου χτυπάει 100.000 φορές τη μέρα και παράγει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι 60 φορές δυνατότερο από αυτό του εγκεφάλου. Κέντρο της συναισθηματικής μας νοημοσύνης και έδρα της ενσυναίσθησης, η καρδιά μάς ανοίγει στην ευαισθησία και τη δύναμή μας, στην ανθρωπιά μας, στην ανθρωπιά των άλλων και στην καρδιά της ζωής.

Χορεύουμε με τις διαδασκαλίες της, και με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την ικανότητά μας να είμαστε συνδεδεμένοι, ευέλικτοι και παρόντες στη ζωή. Ζούμε σε καιρούς με μεγάλες προκλήσεις, στους οποίους καλούμαστε να μάθουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, ατομικά και συλλογικά. Πώς συναντάμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παρόντες και με ανοιχτή καρδιά; Πώς μένουμε γειωμένοι και στο κέντρο μας μπροστά σε ό,τι έχουμε μέσα μας κι ό,τι συμβαίνει έξω; Πώς στρέφουμε την καρδιά μας προς τον ήλιο κι ανοίγουμε στο φως αυτού που αγαπάμε; Οι λεπτοφυείς, δυνατές και ξεκάθαρες πρακτικές του Movement Medicine μπορούν να εμβαθύνουν και να ενδυναμώσουν την ικανότητά μας να χορεύουμε με τη ζωή, όσο φουρτουνιασμένος κι αν είναι ο καιρός. Μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε περισσότερες εσωτερικές πηγές υποστήριξης, να ενισχύσουμε τον κύκλο μας και να συντονιστούμε ξανά με την αντήχηση και τη σοφία της καρδιάς μας.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο David είναι πλήρως πιστοποιημένος και ενεργός ψυχοθεραπευτής, Στη δουλειά του ως πιστοποιημένος Δάσκαλος του Movement Medicine, συνδυάζει αυτή τη γνώση και εμπειρία με το πάθος του για τα σαμανιστικά μονοπάτια. Διδάσκει στην Ιρλανδία και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Μαρτυρία

Ο David είναι ένας χαρισματικός, πολύπλευρος δάσκαλος του Movement Medicine. Η αφοσίωση του σε κάθε συμμετέχοντα στα εργαστήριά του είναι εκπληκτική!” Pat Burnicardi, Γιαγιά, Ψυχοθεραπεύτρια, Χορεύτρια

Πρακτικές πληροφορίες

Ημερομηνίες: 5-7 Οκτώβρη 2018 | Παρασκευή: 19.00-21.30 | Σάββατο 10.00-18.00 | Κυριακή 10.00-18.00

Αθήνα: Χώρος Τέχνης 14η Μέρα, Καλλιρρόης 10, 117 43 Αθήνα

Επικοινωνία και κρατήσεις:

Email: movement.medicine.greece@gmail.com | Facebook event: Presence of Heart with David Mooney | Movement Medicine Workshop | Facebook page: Movement Medicine Greece

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά του David, δείτε την ιστοσελίδα Embodiment (στα Αγγλικά).

Πρώτη δημοσίευση: 14/10/2017