Εργαστήριο: Σώμα και #Αφήγηση σε Κίνηση

Θέμα: Βιωματική εξερεύνηση του γυναικείου κύκλου μέσα από την ελεύθερη κίνηση

Εισηγήτρια: Silvana Rigobon (Ιταλία)

Αθήνα: MyYoga.gr, Ευρυτανίας 43, 115 23 Αθήνα

Ημερομηνία και ώρες: 12 Mαΐου 2018, 10.00-17.00

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1852172811521000/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RIBELLE
Movement Medicine και γυναικείος κύκλος
για να γιορτάσουμε τις διαφορετικές εποχές μέσα μας
 

Τι είναι
Ένα «φυτώριο» ιδεών! Ένα βιωματικό εργαστήριο διάρκειας μιας μέρας με βάση την ελεύθερη σωματική κίνηση. Μια εξερεύνηση που δίνει χώρο στην καινούρια ιστορία που το σώμα μας, εδώ και χρόνια, θέλει να μας διηγηθεί, βοηθώντας την να αναδυθεί. Για να βρούμε το δικό μας μονοπάτι επανασύνδεσης με την εσωτερική μας δύναμη και την ομορφιά (εσωτερική κι εξωτερική), από την καρδιά μας.

Τι περιλαμβάνει
Κίνηση και σύνδεση • με τον εαυτό μας, με τις άλλες γυναίκες, τη φύση και τα στοιχεία της • διαλογισμό • ελεύθερο χορό • ύφανση • τελετουργικό.

Μαρτυρία
«Η δουλειά που έκανα με τη Silvana μου έκανε δώρο ένα κλειδί για τον τρόπο που διαβάζω τον εαυτό μου. Ήταν σαν να πήρα στα χέρια μου ένα χάρτη που έγραφε το όνομά μου (και τώρα θέλει κι ο σύντροφός μου το δικό του χάρτη!). Ανακάλυψα ξανά πόσο ο χορός με θεραπεύει, με θρέφει και ξαναβάζει σε κίνηση όλο μου το σώμα με χάρη και σεβασμό.» Μανταλένα, Μιλάνο

Σε ποιες απευθύνεται
Γυναίκες 18+. Είστε όλες ευπρόσδεκτες! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση ή το χορό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Email: movement.medicine.greece@gmail.com
Facebook: Movement Medicine Greece

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Η Silvana Rigobon είναι η πρώτη πιστοποιημένη δασκάλα της κινητικής πρακτικής Movement Medicine στην Ιταλία, ιδρύτρια και συν-διοργανώτρια του Movement Medicine Italia. Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στο Red School και στο School of Movement Medicine. Διδάσκει στην Ιταλία και στο εξωτερικό (Λιθουανία, Γαλλία, Λευκορωσία, Ουγγαρία, Ελβετία, Τουρκία, Ινδία). Ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας του Movement Medicine Association.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: www.redschool.netwww.schoolofmovementmedicine.com.

*Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά. Υπάρχει η πιθανότητα μετάφρασης, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχουσών που θα το ζητήσουν.

**Η συμμετοχή σε αυτό το εργαστήριο προσμετράται στις προαπαιτούμενες ώρες για τα εντατικά εργαστήρια και το πρόγραμμα μαθητείας του School of Movement Medicine.