Απελευθέρωσε τη φωνή σου

Voicework, Movement Medicine & Mantras

Η εξερεύνηση της αυθεντικής φωνής (raw voicework) μας βοηθά να ανοίξουμε και να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη της φωνής μας. Βασίζεται σε μια μη-επικριτική προσέγγιση απέναντι στην ίδια τη φωνή που δεν δίνει έμφαση στο να «τραγουδάμε σε αρμονία» ή να «βγάζουμε ωραίους ήχους», παρόλο που μπορούν φυσικά να παραχθούν και ωραίοι ήχοι. Ο βαθύτερος στόχος είναι να ανοίξουμε και να καλωσορίσουμε την αληθινή, ανεπεξέργαστη φωνή μας, αφήνοντας πίσω τη ντροπή, το φόβο και την κριτική – όλα αυτά που ίσως μας εμποδίζουν να εκφράσουμε πιο ολοκληρωμένα τον Εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα.

Το Movement Medicine είναι μια κινητική πρακτική και μια ιδιαίτερη σύνθεση μονοπατιών ίασης, σαμανισμού και αφοσίωσης. Μας παρέχει ένα χάρτη που υποστηρίζει, βαθαίνει και εμπλουτίζει το χορό μας τόσο στο πάτωμα όσο και στην καθημερινή μας ζωή.

Θα δουλέψουμε, λοιπόν, με ασκήσεις υποστήριξης της αυθεντικής φωνής και με πρακτικές του Movement Medicine. Θα εξερευνήσουμε και θα γιορτάσουμε τη Δύναμη της Καρδιάς μέσα από τη φωνή και το χορό.

Χρησιμοποίησε την κίνηση και τη φωνή σου για να εκφράσεις το πάθος σου, την αγάπη σου για τη ζωή! Ευλόγησε τη ζωή σου με τη φωνή και την κίνησή σου και βρες την ολοκληρωμένη σου έκφραση!

Κάποια κομμάτια της δουλειάς με την κίνηση και τη φωνή θα συνοδεύονται από ηχογραφημένη μουσική ενώ άλλα θα είναι τραγούδι που θα δημιουργηθεί από εμάς, θα δημιουργήσουμε εμείς τη «μουσική» μας! Όλα αυτά θα γίνουν χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές κίνησης και δουλειάς με τη φωνή που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία, είστε όλες και όλοι ευπρόσδεκτες/οι.

Πρακτικές πληροφορίες

Ημερομηνίες: 17-19 Μάη 2019 | Παρασκευή: 19.00-21.30 | Σάββατο 10.00-17.00 | Κυριακή 10.30-17.00

Αθήνα: Kodo Stage, Αιόλου 45 & Καρόρη 23, Εμπορικό Τρίγωνο Αθηνών

Επικοινωνία και κρατήσεις: movement.medicine.greece@gmail.com | Facebook: Movement Medicine Greece

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Yasia Leiserach είναι συντονίστρια κινητικής και φωνητικής πρακτικής, με αγάπη για το χορό, τη φωνή και το κίρταν (λατρευτική μουσική σε μορφή ερωτο-αποκρίσεων) που κρατάει πολλά χρόνια. Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του School of Movement Medicine. Καθοδηγεί εργαστήρια με φωνή, κίνηση και μάντρας στην Ιρλανδία, την Αγγλία και την Ταϋλάνδη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά της δείτε: www.yasia.org, email: info@yasia.org.